måndag 5 december 2011

Cocktails & kunder2:a advent ägnades åt shopping i PUB gallerian (soffkuddar från Kamelo, fler handdukar från Lexington och några doftljus) och sedan adventsfika hemma hos vänner. På kvällen lagade jag middag och så planerade vi det sista inför vår julcocktail. Vi provade bland annat ett antal olika cocktails med "julkänsla" vad nu det innebär? Många med smak av kaffe, kanel och saffran.

Idag har jag suttit hela förmiddagen på kontoret hos en ny kund. Nu är avtalet signerat och klart och vi kommer att börja jobba med dem efter nyår. Det kommer framför allt att handla om att annordna ett stort antal events under nästa år samt att lägga upp en strategi för sociala medier. Det är lustigt det där med sociala medier; inom marknadsföringsbranschen (läs PR, reklam, media, varumärkesutveckling) har konceptet "sociala medier" blivit något av ett skällsord och personer som utger sig för att vara "specialiserade" eller "experter" inom ämnet blir utskrattade och/eller utskällda av resten av branschen, men ändå fortsätter alla i branschen att jobba stenhårt och fokuserat mot sociala medier. Varför är det på det viset?

1 kommentar:

  1. Hej! hittade precis in till din blogg och fastnade här, du skriver så himla bra och inspirerande och det skadar ju inte heller att du delar mitt inredningsintresse. Skulle bli jätteglad om du ville berätta vart de fina cocktailglasen kommer ifrån? Letar efter liknande i just denna handblåsta stil.

    Ha det så bra! Tacksam för svar, Hanna. hannatryde@hotmail.com

    SvaraRadera