fredag 2 december 2011

PR-boom: Fighting men, elegant design and another one of those collaborations

Eleganta, stilrena armbandsur från Daniel Wellington. Bild skamlöst lånad av Stureplan.se
 • Helt plötsligt befann sig stans alla kvinnliga bloggare på ett av världens största kampsportsevenemang; K-1 Rumble of the Kings. Jag undrar nu, är det tillåtet att använda stilettklackar i en fight?
 • Jultomten kom tidigt i år, i form av Daniel Wellington. Eleganta, stilrena klockor med utbytbara armband delades ut till alla snälla bloggare. De kostar 998 kr i butik, men om ni är läsare till en av dessa bloggare får ni 15% rabatt om ni uppger bloggarens namn vid köpet. Själv väntar jag fortfarande på mitt gratis-ex.
 • Det sista plagget av Versace for H&M hade knappt hunnit slitits av galgen förrän modebloggarna skrek rakt ut igen. ”Marni + H&M, Marni + H&M, Marni + H&M, Marni + H&M” ekade de unisont från London till Ibiza och det var som alltid i bloggvärlden svårt att avgöra vem som faktiskt var först. Att döma av den cirkulerande bilden på den nya kollektionen, som skamlöst publicerades utan källhänvisning på blogg efter blogg, så var det faktiskt en svenska som startade ”trenden” den här gången. Allt med en vackert leende Margareta van den Bosch i bakgrunden. Som Petter sa: "Pengar rullar in som det ska, det går bra nu."

3 kommentarer:

 1. Hahaha, klockrent! (no pun intended) ;-)

  SvaraRadera
 2. kunde inte ha sagt det bättre sj'lv...

  SvaraRadera
 3. instämmer, DW-klockorna är riktigt eleganta. jag vill ha den med rosa/blått band.

  SvaraRadera